Şirketimiz kurucusu Dilek Öfkeli ilk olarak 12.10.2006 yılında şimdiki adı AVİVASA Hayat ve Emeklilik ve AVIVA Hayat ve Emeklilik A.Ş. ‘de sigortacılık sektörüne adım atmış. 02 Mart 2006 / 30 Mart 2006 tarihleri arasında düzenlenen Hayat Sigortası ve Bireysel Emeklilik Eğitim Proramı’nda gösterdiği başarıdan dolayı ve Emeklilik Gözetim Merkezinin düzenlemiş olduğu sınav sonucunda da BES Uzmanlığı ve Hayat Sigortası lisanslarına sahip olmuştur. Finansal Danışman adayı olarak başladığı görevinde üstün başarı göstererek 1 yıl içerisinde Kıdemli Uzman Finansal Danışmanlığa terfi etmiş, daha sonraki süreçte de Portföy Yöneticisi olarak görev almıştır. Burada kazandığı sayısız ödül ve başarıdan sonra 2008 yılında Kanada’da MDRT Konferansına Türkiye adına katıldıktan sonra aynı yıl içerisinde Çeşme/İzmir Uluslararası Professional Sales Plus Inc. Eğitimini James M. HEIDEMA’dan almıştır. Geleceğin mesleği olarak gördüğü BES Uzmanlığı Hayat Sigortaları Uzmanlığı ve Genel Sigortacılık alanında kendini geliştirmeye adamış sonrası 26.12.2009 yılında AVIVASA’dan ayrılmış Bankacılık sektörüne geçiş yapmıştır. 15.01.2010 tarihinde Vakıfbank iştirakı olan Vakıf Emeklilik A.Ş.’de görev almıştır. Vakıfbank’ın birçok şubesinde Bireysel Emeklilik uzmanı olarak Porföy yöneticiliğinde bulunmuştur. Burada 4 yıla yakın çalışmış ve üstün başarılar göstermiştir. 2011 yılında BES Üretim Fon büyüklü bazında Türkiye üçüncülüğü ödülünü ve birçok defa da bölge birinciliği almıştır. Sonrası girişimcilik ruhumda var düşüncesi ile 26.02.2014 yılında Dilek Öfkeli DLK SİGORTA ACENTELİK HİZMETLERİ adına kendi şirketini kurmuştur. Şirketimiz AXSA HAYAT ve EMEKLİLİK A.Ş. / VİENNALİFE EMEKLİLİK ve HAYAT A.Ş./ TÜRKİYE HAYAT ve EMEKLİLİK A.Ş. /HDI FİBA EMEKLİLİK ve HAYAT A.Ş.’nin HEPİYİ SİGORTA ve TÜRK NİPPON SİĞORTANIN Yetkili Acentesi olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Vizyonumuz

İhtiyaca dönük ürün ve hizmetleri; en uygun koşullarda sunarak, sektöründe tercih edilen örnek bir işletme olmak. Sigortacılıkta da referans gösterilen bir güce ulaşmak. Toplumun sigorta bilincini artırmak. Kurumsal ve bireysel müşterilere, en kaliteli ve yaygın hizmeti sunmak.

Misyonumuz

Müşteri odaklı hizmet anlayışını uygulamak. Müşteri, ve çalışanlar için sürekli artı değer yaratmak. Sigortacılık mesleğine ve ilkelerine sahip çıkmak. Ürün ve hizmetleri kalite ve etik değerlerden ödün vermeden sunmak.